Fundació Joan Oró

Blog de notícies

Segona reunió de la Comissió de seguiment de la commemoració del centenari del naixement de Joan Oró.

5 Abr, 2022

Proposta oficial perquè el 2023 es commemori l’Any Joan Oró i nomenament com a Comissari del centenari al reconegut astrofísic i divulgador científic, Joan Anton Català.

 

La Comissió de seguiment de la commemoració del centenari del naixement del científic Joan Oró ha acordat fer arribar una proposta a la presidència de la Comissió de Commemoracions per sol·licitar que l’any 2023 sigui objecte de commemoració del centenari del naixement del científic Joan Oró i d’aquesta manera posar en relleu, recuperar i divulgar la memòria de l’il·lustre bioquímic lleidatà.

 

A la vegada, la Fundació Joan Oró ha proposat nomenar com a Comissari per a l’organització de l’Any Joan Oró al reconegut astrofísic i divulgador científic Joan Anton Català.. Joan Anton Català compagina la seva activitat professional amb una intensa tasca de divulgació científica.

 

+ notícies

Fundació Joan Oró

Ramon i Cajal, 2 altell esquerra
25003, Lleida

Tel. +34 973 27 93 96

administracio@fundaciojoanoro.org

 

 

 

La Fundació Joan Oró és una institució sense ànim de lucre creada amb l’objectiu de promoure l’obra del científic Joan Oró i impulsar la divulgació científica i la recerca especialment entre els joves.