Fundació Joan Oró

Col·labora amb la Fundació

Joan Oró 

%

Et desgravaràs el 80% dels primers 150 €

Donacions a la Fundació

Per tal de poder continuar amb la nostra obra, requerim de donacions de part de tots aquells que tinguin les mateixes inquietuds que la nostra entitat.

Saps que ser solidari/ària té recompensa?

Podràs desgravar el 80% dels primers 150 € que aportis i, a partir d’aquesta xifra, el 35%. A més, si fa més de 3 anys que contribueixes a través de les teves donacions a la Fundació Joan Oró, la desgravació en aquest últim tram s’incrementarà fins al 40%.

Fes-te Soci

Particular

Fes-te soci de la Fundació Joan Oró amb una quota anual a escollir entre:

  • 20 € a l’any
  • 25 € a l’any
  • 30 € a l’any

Empresa

Fes sòcia la teva empresa de la Fundació Joan Oró amb una quota anual a escollir entre:

  • 100 € a l’any
  • 150 € a l’any
  • 200 € a l’any

Transferència bancària

Si ho prefereixes, pots fer l’aportació que prefereixes via transferència bancària.

La Caixa
ES46 2100 9046 9102 0004 5288

Una vegada realizis la transferència, si us plau, fes-nos arribar un comprovant amb les teves dades personals (nom, cognoms i NIF) per correu electrònic.

 

Fes una aportació a través de Bizum

També pots fer una aportació a través de Bizum, amb total facilitat i comoditat per a tu. Dins l’apartat Bizum de l’aplicatiu del teu banc, has de seleccionar l’opció «Donar a una ONG» o «Donar a una causa solidària». A continuació, et demanaran el codi de l’entitat a qui vols fer l’aportació.
El codi de la Fundació Joan Oró és el següent:

Codi ONG: 01027

Aportacions

Avantatges fiscals per fer una donació

Informació vàlida per al total d’aportacions a entitats benèfiques. Aquesta millora fiscal no s’aplica a País Basc ni a Navarra.

Donant Import Deducció
Persona natural Fins a 150 € 80%
Resta 35%
Resta, si en els dos anys anteriors es va efectuar donació amb mateixa entitat i l’efectuada és igual o superior a la d’anys anteriors 40%
Persona jurídica Tot l’import 35%
Tot l’import si en els dos anys anteriors es va efectuar donació amb mateixa entitat i l’efectuada és igual o superior a la d’anys anteriors 40%

El límit de la deducció sobre la base liquidable es manté en el 10%. Article 19 (Deducció de la quota de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques) 1 de la llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge.

Preguntes Freqüents

Què significa ser soci/sòcia de la Fundació Joan Oró?

Per ser soci de la nostra fundació, et mantindrem informat de totes les activitats que realitzem.

En què invertim els teus diners?

La nostra inversió se centra en donar a conèixer el llegat de Joan Oró i a impulsar la investigació, formació i difusió científica i tècnica, amb una àmplia visió de la ciència al servei de les persones i la societat.

Què he de fer per desgravar la donació a la Fundació Joan Oró?

A principis d’any comuniquem a Hisenda totes les donacions rebudes durant l’any anterior. A més, coincidint amb la campanya de la Renda, enviem a tots els col·laboradors i col·laboradores un certificat fiscal que acredita la seva aportació.

Fundació Joan Oró

Ramon i Cajal, 2 altell esquerra
25003, Lleida

Tel. +34 973 27 93 96

administracio@fundaciojoanoro.org

 

 

 

La Fundació Joan Oró és una institució sense ànim de lucre creada amb l’objectiu de promoure l’obra del científic Joan Oró i impulsar la divulgació científica i la recerca especialment entre els joves.